Openbaar optreden op Kingsday 2016

Op Kingsday (27 april 2016) zijn wij weer openbaar te bewonderen! Van 16.15 tot 18.00 uur staan wij vol energie en enthousiasme op het podium van het Maastrichtse Stadspark. DE ENTREE IS GRATIS!

Lang LIVE de koning!
Het Stadspark van Maastricht staat op 27 april in het teken van Koningsdag: een selectie van de beste bands, waarvan 4 met roots in Limburg, zullen optreden in de karakteristieke omgeving van een van de mooiste stadsparken van Limburg.

Met showband Dimension12, coverband Deal, rock coverband D.E.M., Sparrow Falls en Fez and the Furious met frontman Erik Jaspers op het programma kan de ware live-liefhebber zijn hart weer ophalen.

Het Stadspark in Maastricht staat bekend als een van de mooiste stadsparken van Limburg, met haar rijke geschiedenis en karakteristieke omgeving. Op Koningsdag zullen hier traditioneel diverse activiteiten plaats vinden zoals de Vrijmarkt en het eerder beschreven LIVE programma. Het park is makkelijk te bereiken vanaf het centrum en slechts 15 minuten lopen vanaf het station.

Laatste Nieuws

Contact

Management Dimension12
Marlstone Entertainment
Rob Knubben
T. +31(0)43 365 25 97
E. info@dimension12.nl